Kövess minket!
  
     

Dobják fel az esküvői fotósorozatot egyedi képekkel!

Dobják fel az esküvői fotósorozatot egyedi képekkel!
2016, július 29.

Az legtöbb nőnek az egyik legszebb és legfontosabb esemény az életében az esküvője. Egy ilyen fontos alkalmat meg kell örökíteni, lehetőleg profi fotós által. Ha aggódik, hogy a leendő esküvői fotósorozat esetleg közhelyes és unalmas lesz, adunk pár kreatív ötletet, hogy a nagy napról készült képek igazán egyediek legyenek!

Csillagok esküvője

Ha a párjával közösen rajonganak egy filmért, könyvért vagy sorozatért, azt érdemes megmutatni a képeken is. Egy kis szerkesztés, és máris harcolhatnak a lézerkarddal, vagy varázspálcával a kezükben lőhetnek színes fénysugarat. Szintén nagy népszerűségnek örvend az interneten egy csoportkép, ahol a vőlegény és a barátai felfedik, hogy az öltönyük és ingjük alatt valójában szuperhősök. A lehetőségek végtelenek!

Fotó a törzshelyen

Nem csak szép parkokban lehet közös fotókat készíteni – sokkal többet jelent egy olyan kép, amit a közös helyükön készítenek, például ott, ahol megismerkedtek.

Bolondozás a baráti körrel

Meg lehet fordítani a szerepeket, például a vőlegény barátai sikítanak a boldogságtól, amikor ő megmutatja a gyűrűjét. A koszorúslányok körbevehetik a csókolózó párt, hogy megvédjék őket a vőlegény barátaitól, akik vissza szeretnék csábítani őt az agglegény életmódra. Pózolhatnak híres filmplakátok mintáira, és egy kis utómunkával akár a dinoszauruszok elől is menekülhetnek!

Ki mondta, hogy a nagy napon nem lehet jól szórakozni? Csak pár ötlet és egy kreatív, profi fotós kell hozzá! Mi pontosan azért fotózunk, hogy az álmaikat valóra váltsuk! Tekintsék meg honlapunkat a www.molnarstudio.hu címen, és nézelődjenek eddig elkészült fotóink között!

Érdeklődjenek az info@molnarstudio.hu e-mail címen, valamint két telefonszámunkon: +36/20-206-5898 (Beáta), +36-20/364-9023 (Csaba). Várjuk Önöket szeretettel!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
fényképes ajándéktárgyakat
A fényképészet rövid története, avagy a személyes ajándékok mibenléte

A pillanatok élethű megörökítésének igénye már ősidők óta foglalkoztatta az embereket, mígnem a 19. századra megszületett a fotógráfia tudománya. Lényege...

Close