Kövess minket!
  
     

Modellfotózás

Modellfotózás
2014, március 26.

Sokan mondják, hogy a szépség relatív. Nos, ez valóban így van – kevés ember képes csak arra, hogy mindenki külsejében meglássa a szépet. Ezen túlmutatva azonban azt kell mondanunk, hogy a modell munka nem könnyű. Nem, mivel a divat folyton változik, a tehetség azonmód kitűnik, méghozzá az is, hogy ki lesz sikeres, és ki ragadja meg a fotósok figyelmét.

A modell munka nehéz hivatás, sok a konkurencia, vannak előnyei, de hátrányai is. Az ember rengeteg időt tölthet külföldön, egzotikus tájakkal, híres emberekkel ismerkedhet, de ezzel arányosan áldozatokat is kell hoznia a hivatása érdekében. Nem könnyű, hiszen sok szép fiatal próbál érvényesülni, nehéz jó fotóst találni, egy olyat, aki meglátja a külső alatt szunnyadó szépséget, ezáltal a portfóliók sem lesznek olyan minőségűek, mint amit a modell megérdemelne.

Mivel változnak az igények, az ideák, ezáltal a modell munka mindenkinek kedvez, de mindent meg kell tennie, ha valódi modellé akar válni. Portfólió fotózásra, portfólió készítésre, továbbá modellfotózásra is mindig szükség van. Portréfotózás nem hiányozhat egy modell munka érdekelt fényképsorozatából sem!

 

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube