Kövess minket!
  
     

Rendezvényfotózás

Rendezvényfotózás
2014, március 26.

Házassági évfordulók. A kifejezés, amitől mindenkinek boldogan eltöltött évek, gyerekek, unokák, közösen eltöltött nyaralások emlékei, esküvői fotók, és harmonikus kapcsolat jut eszébe. Minél magasabb a szám, annál jobban tiszteljük és irigyeljük az adott párt. Minden évben egy újabb alkalom arra, hogy köszönetet mondjuk egymásnak az együtt töltött szép napokért.

E csodás ünnepnek is vannak szokásai, amik még a középkori germán időszakba nyúlnak vissza. Akkoriban, ha egy házaspár megélte a huszonötödik házassági évfordulóját, a család és a barátok ezüstkoszorúval ajándékozta meg a feleséget, az ötvenediken pedig aranykoszorúval kedveskedtek neki, innen ered az „ezüstlakodalom” és az „aranylakodalom” elnevezés. Ezeket a kerek évszámokat érdemes egy különleges esemény keretein belül megünnepelni, hiszen ritkaságnak számít manapság ennyi együtt töltött év. Az ilyen alkalmakról pedig nem hiányozhat egy hivatásos fotós sem, aki megörökíti az örömteli pillanatokat.

A csodásan, békességben, boldogságban, harmóniában, szeretetben eltöltött évek számával egyre növekszik a közös, vidám pillanatokban készült képek száma, amit a házassági évfordulók mennyisége egyre csak növeszt, míg megannyi album telik meg csodás életünk örömteli perceivel.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
esküvőivideó2
Esküvői videós

Az esküvői videósok abban segítenek Önnek és kedves párjának, hogy az egyetlen egy napon átélt megannyi élményüket visszanézhessék hetek, hónapok,...

Close